Groepsrecensie!

Maar nu: down to business.

Een van de jonge lezers heeft voorgesteld dat we, met z'n allen, een uitgebreide recensie schrijven. Dat gaan we ook doen en dan plakken we 'm ook direct op de voorpagina van Literair Nederland. Om te beginnen staan er in de leesclub, vanaf vandaag, een aantal vragen over het boek Ik heet Karmozijn – suggesties zijn het eigenlijk. Deze zijn in eerste instantie voor de leesclublezers bedoeld, maar eigenlijk kan iedereen eraan meedoen: als je het boek al gelezen hebt en onder de achttien jaar bent. Streng zijn we.
Zodra er genoeg bijdragen zijn, maken we er een mooi geheel van.

Wie doet mee? Kom in ieder geval even een ../../web/forum/Topic.aspx?Forum=LeesForum&FID=28″ target=_parent>kijkje nemen. De vragen vind je onder: 'En maar doorlezen'.

een grote groet
van Stacey

Recent

19 december 2017

Ontvoerd in Irak

Literair Nederland - 10 jaar geleden

24 november 2010

Niets intiemer dan een tekening

In deze boeiende historie laat de intieme ontmoeting tussen een oudere Amsterdamse schilder en de Deense Else lang op zich wachten. Eerst heeft De Moor nog het nodige te vertellen over het leven van de hoofdpersonen in de zeventiende eeuw. Mooie sfeerbeelden gebruikt ze daarbij van de oorlogsbodems in de haven ten tijde van de Republiek, de pest, die door de stad rondwaarde en bovendien komen we veel te weten over het wezen van de schilderkunst, namelijk over gebruik van het licht.

Lees meer