Twee mannen en een vrouw leiden een anoniem leven in een metropool. In een poging hun eenzaamheid te doorbreken, geven ze gehoor aan een groots verlangen: het vinden van de ultieme liefde. Het verleden wordt afgelegd, ontmoetingen gearrangeerd. En inderdaad, ineens is daar de ander.

Geen fantasie gaat hun werkelijkheid nog te boven. Totdat het geluk van de één het geluk van de ander blijkt te doorkruisen. Romantiek moet wijken voor bezetenheid. Een confrontatie tussen de drie is onvermijdelijk.

RainDogs is een jazzy voorstelling over de zoektocht van de mens naar geborgenheid in een individualistisch tijdperk. Annechien Koerselman liet zich voor deze voorstelling inspireren door twee hedendaagse romans. Eerder maakte zij de succesvolle voorstellingen Tuin der onschuldigen naar een roman van Kristien Hemmerechts bij Literair Theater Branoul en Tranquillizers bij Atelier D. 

Regie : Annechien Koerselman

Spel: Rob van Gestel, Marije Idema, Stephan Evenblij

Vormgeving: Linda Eijssen

Lichtadvies: Jan Harm Wagner

Kaartverkoop & Informatie: 0900 “ 3456789

Internet reserveren: http://www.koninklijkeschouwburg.nl/ – http://www.koninklijkeschouwburg.nl/

Nadere inlichtingen:

Literair Theater Branoul
Derk Mansholt
070-364 02 49

http://www.branoul.nl/ – http://www.branoul.nl/ / sk

Recent

19 december 2017

Ontvoerd in Irak

Literair Nederland - 10 jaar geleden

24 november 2010

Niets intiemer dan een tekening

In deze boeiende historie laat de intieme ontmoeting tussen een oudere Amsterdamse schilder en de Deense Else lang op zich wachten. Eerst heeft De Moor nog het nodige te vertellen over het leven van de hoofdpersonen in de zeventiende eeuw. Mooie sfeerbeelden gebruikt ze daarbij van de oorlogsbodems in de haven ten tijde van de Republiek, de pest, die door de stad rondwaarde en bovendien komen we veel te weten over het wezen van de schilderkunst, namelijk over gebruik van het licht.

Lees meer