Ingekorte Knetterende Letteren naar de zaterdag

Van de tachtig minuten die het programma tot nu toe duurde, moeten de makers twintig minuten inleveren. Goed nieuws is echter dat het programma begin januari van donderdag naar zaterdag verhuist en voortaan om 14.00 uur begint in plaats van om 14.40 uur. Ondanks het stijgend aantal luisteraars dat de uitzendingen via internet volgt (http://www.omroep.nl/nps)” target=_top>http://www.omroep.nl/nps) blijft de begintijd een belangrijke factor voor de luistercijfers. 
 
De opzet van het programma wordt in het nieuwe jaar licht gewijzigd. De redactie gaat wekelijks schrijfopdrachten geven aan de luisteraars. Iedereen die wil, mag meedoen. Een 'Schrijfdokter' zal vervolgens elke week een van de proeven bespreken. De redactie van Knetterende Letteren is nog in gesprek met een aantal kandidaten voor deze functie. Thomas Verbogt heeft al toegezegd mee te doen.

bron: http://www.boekblad.nl – www.boekblad.nl / sk

Recent

19 december 2017

Ontvoerd in Irak

Literair Nederland - 10 jaar geleden

26 januari 2011

De Derde Jongen
Recensie door Hilde van Vlaanderen

 

In Bozen, Zuid-Tirol, wordt op een nacht een man, Franz, door een groep mannen uit het doorgangskamp gehaald en met een boot naar een onbekende bestemming gebracht. Ontvoerd, zou je kunnen zeggen. Hij wordt naar een vrouw, Clara, gebracht, die de eerste dagen, weken voor hem zorgt.

Lees meer