Agenda

Bijlmer boekt!

Vijf artiesten, mooie verhalen, zang, gesproken woord, gevestigd talent versus lokaal talent. En James Brown niet te vergeten. Inmiddels zal het concept van Bijlmer Boekt! bekend zijn.

Bijlmer Boekt! is varieté in de letterlijke zin van het woord: een gevarieerde avond met schrijvers, dichters, maar ook theatermakers,comedians, acteurs, zangers, rappers, muzikanten in een avondvullend revue-achtig programma.

Het veelzijdige Amsterdam Zuid-Oost is een broedplaats van bekend en onbekend talent op allerlei gebied: spoken word, rap, theater,comedy, dans, literatuur. Tijdens Bijlmer Boekt! worden werelden bij elkaar gebracht, het brengt literatuur in de breedste zin van het woord.

Bijlmer Boekt! is een initiatief van het Bijlmer Parktheater en de SLAA, om literatuur op een nieuwe en cultureel diverse manier te presenteren.

Tijdens deze vierde editie zullen optreden: Adriaan van Dis, Chika Unigwe, Hans Dagelet, Jeannine La Rose en Esperanzah. De artiesten worden als altijd begeleid door Christine Otten en Pablo Nahar. Omdat tot nu toe alle edities zijn uitverkocht, komt de kaartverkoop steeds vroeger op gang. Zorg dat u niet misgrijpt en wees er op tijd bij!

Kaartverkoop geschiedt via het Bijlmer Parktheater. Reguliere kaartjes zijn € 10, kaartjes voor CJP-pashouders en 65-plussers € 7,50. Let op: voor slechts € 15 krijgt u niet alleen toegang tot het theater, maar wordt u daar tevens vanaf het Leidseplein per bus heen vervoerd. Tijdens deze busrit wordt er uiteraard voor een passend entertainment gezorgd.

 

Dinsdag 6 november
20.00 uur
Bijlmer Parktheater, Amsterdam