Agenda

Amsterdam: Poëzie en muziek ‘Salon op de dijk’

Naast de grote podia zijn optredens in kleine kring zeer te waarderen. Want zijn niet ooit alle gerenommeerde dichters in kleine kring begonnen? Mark Opfer is poëzie liefhebber op vele fronten. Hij is dichter, eigenaar van poëzie uitgeverij De leeuwerik en drijfveer achter kleinschalige poëzie evenementen met een doorzettingsvermogen dat te waarderen valt.

Samen met dichter Dave Bouw, waarvan vorig jaar Onderkasten en Kapitalen bij De leeuwerik verscheen, organiseert Opfer op zondag 15 november Salon op de Dijk! Een dag van poëzie en muziek met optredens van ruim twintig artiesten waaronder: Chris Bernhart, Joost Baars, Hannah van Binsbergen, Simon Mulder, Roelien van Aalderen en Rik van Boeckel.

Aangezien het een optreden in kleine kring is, zijn het aantal plaatsen beperkt. Het is dan ook aan te raden van te voren een kaartje te kopen.

Dit kan door €12,50 p.p. over te maken naar: rek.nr. NL 97 ASNB 0708 8430 18 t.n.v. Dave Bouw, onder vermelding aantal tickets, uw naam en ‘Salon op de Dijk’.
Entree aan de deur is: € 15,00 p.p. (geen pin).

Meer info is hier te vinden.

 

 

15 november 2015
Aanvang: 13.30
Wijkergouw 12
Amsterdam