Agenda

Laatste editie van het seizoen van Barts Boeken-club

In deze finale-editie van Barts BoekenClub van dit seizoen vertelt schrijver Kluun over zijn nieuwste roman DJ. In het verhaal is bestsellerauteur Kluun gescheiden en probeert de draad weer op te pakken. Maar het zit hem niet mee, totdat hij een gouden kans krijgt. DJ gaat over een wereld waarin iedereen iedereen gebruikt, geld en roem het hoogste goed zijn geworden en niets, maar dan ook niets meer echt is. In gesprek met Kluun over seks, jetset, designerdrugs, de dansscène en de vraag: wat is vriendschap?

De muziek op deze avond is in handen van Sjors van der Panne die het Nederlandstalige chanson opnieuw op de kaart heeft gezet. Met nummers uit het oeuvre van Frank Boeijen, De Dijk  en Jacques Brel wist hij al velen te ontroeren. In 2015 vestigde hij een record door maar liefst zeven uitverkochte concerten te geven in Het Concertgebouw in Amsterdam. In Barts BoekenClub zal Sjors verschillende nummers laten horen van zijn nieuwste, en inmiddels tweede, album ‘Met elkaar’.

Ook zijn de twee winnaars van Hebban Proza Pitch (hét podium voor debutanten) te gast om te praten over hun debuutroman die ze bij eerdere edities van Barts BoekenClub mochten promoten.

Kortom: een grootse afsluiting in het meest intieme theater van Amsterdam.

Kaarten zijn te bestellen via www.bettyasfaltcomplex.nl

31 mei 2017
Aanvang: 20.00 uur
Het Betty Asfalt Complex, Nieuwezijds Voorburgwal 282,
Amsterdam