Agenda

Literair tijdschrift Liter op weg naar 15e verjaardag

Liter is op weg naar haar 15e verjaardag en viert dit het hele jaar door met verschillende literaire activiteiten.

Zo was er 22 september een Lees- en Luisterbeurs waar Liter zijn dichters op verzoek van het publiek een gedicht liet voordragen.

Net als vorig jaar geeft Liter dit jaar ook acte de présence op de literatuurdag van het CLO, op 3 november in de Utrechtse Tuindorpkerk. Schrijvers Oek de Jong en Frans Willem Verbaas betreden ’s morgens het spreekgestoelte, terwijl de middag in het teken staat van workshops. Meer informatie via http://christelijkliterairoverleg.nl/
In 2013 viert Liter bovendien haar vijftiende verjaardag. In de opmaat naar dat feest is Willem Jan Otten dit jaar gastschrijver. In samenwerking met Otten brengt Liter in december a.s. een themanummer met de titel ‘Damascus’. Onderwerp is (verwijzend naar de apostel Paulus) ‘bekering in de literatuur’.  Als gastschrijver is Otten de opvolger van Oek de Jong  die in 2011 deze rol vervulde.

Verder heeft Liter te melden dat in de opmaat naar de vijftiende Literverjaardag de redactie van Liter vier nieuwe,  jonge leden verwelkomt. Ondanks de donkere wolken die zich samenpakken boven de literaire tijdschriften, ziet de toekomst van Liter er dus vooralsnog zonnig uit.

 

Liter
Uitgegeven door: Stichting Liter
verschijnt 4 keer per jaar
Prijs los nummer: € 9,50, Abonnementen: € 38,- (studenten € 30,-, buitenland € 51,-)

Abonnementenadministratie Liter:
Drs. A. Gijssen
Callenburghsingel 37
3342 CC Hendrik Ido Ambacht