Nieuwe vormgeving

Literair Nederland bestaat  tien jaar in 2012. In die tijd hebben we al een aantal gezichten gehad, maar geen ervan was zo anders en nieuw als wat je nu op je scherm ziet. De website is aangepast aan een tijd waarin veel gebruikers  de site bekijken met een iPad, smartphone, tablet, etc.  En toch zijn er ook veel gebruikers met grote schermen. Deze kolommenopbouw  past zich aan elk apparaat aan.

Nu hoe je het kunt gebruiken.
In de rechter bovenhoek van elk artikel staat een kruisje, daarmee kun je het artikel wegklikken. Als je een blokje wegklikt groeperen de andere artikelen zich opnieuw. Je klikt een artikel open door op de titel of het plaatje te drukken. Dan verschijnt het leesvenster, met een aantal aantrekkelijke ‘verderlees’ artikelen ernaast. Ook de nieuwsbrief krijgt een heel ander gezicht. Ben je nog geen abonnee dan is dit een goed moment om je aan te melden. Het blokje waar je dat doet kom je al scrollend vanzelf tegen.

Op de achtergrond van de website staat steeds een grote foto afgebeeld, dit zijn afwisselend foto’s van beginnend kunstfotografen, foto’s uit grote nationale archieven of foto’s van adverteerders. Wil je een foto aanbieden, klik dan hier.
Als je graag nog even terug wilt naar de vorige vormgeving tref je daar rechtsonder een knop voor aan.
Dit is niet de laatste vernieuwing die Literair Nederland dit jaar zal doorvoeren, we hebben grootse plannen. Daarover later meer. Graag horen we wat je van de nieuwe site vindt. Laat het ons weten.

Ingrid van der Graaf, Carolien Lohmeijer, Joost Duijvelshoff, Menno Hartman en Boris van de Woestijne

Recent

19 december 2017

Ontvoerd in Irak

Literair Nederland - 10 jaar geleden

24 januari 2011

Webeling schreef een boek met een ziel
Recensie door Ella-Milou Quist

Webelings boek De lach en de dood is een van de verschrikkelijkste en tegelijkertijd een van de mooiste boeken die ik ooit gelezen heb. Verschrikkelijk vanwege de wrede en walgelijke gebeurtenissen tijdens de Tweede Wereldoorlog die erin verwerkt zijn en mooi vanwege de manier waarop deze gebeurtenissen beschreven zijn.

Lees meer