Agenda

OBA: Reis van Rebel

Voorstelling Reis van Rebel. Een sprookjesachtige voorstelling voor kinderen vanaf 6 jaar

 – Stichting Mongrel Producties in coproductie met Podium Mozaïek –

Elin is een lief, maar ook rebels meisje van 9 jaar. Ze heeft het niet altijd even makkelijk met haar onvoorspelbare moeder. De avontuurlijke Elin heeft daarom een fantasiewereld gecreëerd. In haar kleine tentje ziet de wereld er heel anders uit en kan ze onbezorgd kind zijn samen met haar fantasievriendje Walnootje. Toch kan ze de verwarrende werkelijkheid niet ontvluchten. Hoe gaat ze zich hierin staande houden?

‘Reis van Rebel’ is een sprookjesachtige voorstelling voor kinderen van 6 tot 10 jaar. In dit beeldende theaterstuk zijn Turkse en Nederlandse elementen met elkaar verweven. Het ontroerende verhaal wordt door de verteller en muzikant op een voor kinderen invoelbare manier verwoord. De verwarring van een kind en haar vlucht in de fantasiewereld is herkenbaar voor kinderen en volwassenen uit alle werelden.

Tekst & spel: Reyhan Erdogan, Muzikant: Thijs van der Poll, Regie: Herman Bodt, Tekstbegeleiding: Richard van Breukelen, Dramaturgie & Lichtontwerp: Dirk Blom, Componist: Selim Dogru, Lyric schrijver: Henk Smaling, Decor en kostuumontwerp: Martin Mulder, Grafisch ontwerp: Huseyin Karadeli, Productie: St. Mongrel Producties in coproductie met Podium Mozaïek. (Podium Mozaiek)

Ma 27/4, 14.00 u, Bibliotheek Nieuwendam, Amsterdam
Di 28/4, 14.00 u, Bibliotheek Banne Buiksloot, Amsterdam
Wo 29/4, 14.00 u, Bibliotheek Hagedoornplein, Amsterdam

Meer informatie? http://www.podiummozaiek.nl/?cat=pm_coproducties&page=pm_co_rebel