Agenda

Poëzie aan de Waterkant

Poëzie aan de Waterkant wordt zaterdag 14 augustus voor de 10e keer gevierd. Een literair evenement dat elk jaar plaatsvindt in augustus bij de Haagse Theeschenkerij en Roeibotenverhuur de Waterkant. Poëzie aan de Waterkant staat voor enerverende woordkunst met dichters en singer-songwriters. Naast een ´best of´ programma met dichters en singer-songwriters die eerder succesvol optraden aan de Waterkant is er zoals altijd aandacht voor nieuw dichttalent met de Talentengroep Neem het Woord en de winnaars van de Haagse Scholenslam. Ook is er aandacht voor twee hoofdgasten uit voorgaande edities, Simon Vinkenoog en Driek van Wissen.

Het middagprogramma is van 14.00-17.00 uur. Gasten zijn Eva Meijer (singer-songwriter), Jeroen de Vos, Ellen Deckwitz, Rowena Geerts, Anne Büdgen, Macronizm (indierap unplugged), Daniël Dee en Edith Ringnalda.

Het avondprogramma is van 19.00-21.00 uur en bestaat uit: Laszlo Huszar, Kasper Peters, Frank van Pamelen, Poëzie op muziek van Jimi Hellinga/Timo de la Mar/Diann van Faassen & Harry Zevenbergen, Andy Fierens, Tjitske Jansen, Bird (indiefolk) en de poëziegrabbelton.

De toegang is gratis. Een maaltijd tussendoor kost €12,- (vooraf reserveren via de theeschenkerij: 070-3502863)

Poëzie aan de Waterkant
Zaterdag 14 augustus
14.00-21.00 uur
Theeschenkerij de Waterkant (Westbroekpark t/o Haringkade, Den Haag)
Voor meer informatie: harryzevenbergen@ziggo.nl of 06-17507890