Agenda

Tweede editie De Salon – 19 februari Felix Meritis

Een keer per maand wordt er op zondagmiddag in Felix Meritis een programma georganiseerd met interessante gasten en diepgaande gesprekken in intieme sfeer bij een open bar.

Salon 2 gaat over de rol van kunst bij de ontwikkeling van individu en samenleving. Laten we ons tegenwoordig niet te makkelijk verzadigen door DWDD, Facebook en De Vliegeraar? Is er nog wel genoeg tijd en ruimte voor inspiratie, confrontatie, verwondering, verbeelding of reflectie? Wie laat zich nog verrijken door Oorlog en Vrede, Jane Eyre of de Boeken der kleine zielen? De Salon biedt duiding in hectische tijden. We raken eraan gewend dat relevante onderwerpen worden besproken in oneliners. Bij de Salon gaat het niet om de snelheid en scoringsdrift, maar om inhoud en diepgang.

Daan Heerma van Voss (schrijver) gaat hierover in gesprek met Charlotte Mutsaers (Kunstenares en schrijfster), Ronald van Tienhoven (ontwerper) en Jonas Staal (kunstenaar).

Georganiseerd door De Salon in samenwerking met Felix Meritis, De Groene Amsterdammer en de VSNU. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het vfonds

Zondag 19 februari
Aanvang: 15.00 uur
Toegang: € 8,- (geen kortingen)
Felix Meritis
Keizersgracht 324, Amsterdam