Win een exclusief cadeau van Ivo Victoria!

Bezoekers van Literair Nederland kunnen een exclusief, niet in de boekhandel verkrijgbaar kerstverhaal van Ivo Victoria winnen.

Aanleiding hiervoor is het succes (10.000 exemplaren verkocht) van Victoria’s veelbesproken debuut Hoe ik nimmer de Ronde van Frankrijk voor min-twaalfjarigen won (en dat het me spijt) dat in september 2009 verscheen.

De oplage van dit kerstverhaal is beperkt, maar niet getreurd: als bezoeker van Literair Nederland kan je een exemplaar winnen! Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen…

Versier je fiets op kerstachtige wijze, maak er een foto van en stuur die foto vóór 18 december naar carolien@literairnederland.nl. De origineelste inzendingen worden beloond met het exclusieve cadeautje van Ivo Victoria!

De kritieken over Hoe ik nimmer de Ronde van Frankrijk voor min-twaalfjarigen won (en dat het me spijt) waren lovend: ‘Zonder krachtpatserij ? maar puur op talent ? palmt hij de lezer in. Resultaat: een debuut dat torenhoog uitsteekt boven de rest,’ schreef De Morgen. ‘Stelt geen seconde teleur,’ voegde Humo daar aan toe. ‘Een debutant die in één keer raak schiet; hier heeft iemand zijn stem gevonden,’ constateerde Het Parool.

Recent

19 december 2017

Ontvoerd in Irak

Literair Nederland - 10 jaar geleden

01 februari 2011

Een begenadigd verteller
Recensie door Lodewijk Lasschuijt

We hangen aan zijn lippen. Paul Glaser is een begenadigd verteller en tijdens zijn lezing in het auditorium van het Joods Historisch Museum op 23 januari 2011, zijn alle plaatsen tot de laatste stoel bezet. Uitvoerig gaat hij in op de belevenissen van de zuster van zijn vader, tante Roosje, zoals die ook zijn verwoord in zijn gelijknamige boek.

Lees meer