Agenda

Wintertuinfestival – Kaartverkoop gestart!

Nog maar zeven weken tot het grootste en fijnste literatuurfestival van Nederland! Bij Centrale Bibliotheek De Mariënburg, bij  The Study Store op de Radboud Universiteit en via deze link http://www.wintertuin.nl/festivals/wintertuinfestival/tickets-en-reserveringen/ zijn nu kaartjes te koop voor het Wintertuinfestival, van 24 t/m 26 november. Voor € 25 / € 20 (cjp, student) heb je een passe-partout.

Op het grootste literatuurfestival van Nederland onderzoeken schrijvers, dichters, muzikanten, kunstenaars en wetenschappers dit jaar de verschillende mogelijkheden om morele betrokkenheid te tonen. Daarnaast is er op het Wintertuinfestival plaats voor vele prachtige producties op het snijvlak van literatuur en andere kunsten.

Met optredens van onder meer: Kees van Kooten, Cees Nooteboom, Jules Deelder, Vrouwkje Tuinman, Joris van Casteren, A.L. Snijders, Jannah Loontjens, Lenny Kuhr, Janne Schra, Blaudzun, Neeltje Maria Min, Jan van Mersbergen, Elke Geurts, Eva Mouton, Roy Santiago, Claw Boys Claw, A.H.J. Dautzenberg en GardenFest.

Op deze eerste festivaldag is het Wintertuinfestival overdag te vinden op de Radboud Universiteit, met een college van
Kees van Kooten, een gesprek met Jonas Staal en masterclasses van Joris van Casteren en Ionica Smeets. Daarna verhuizen we voor het avondprogramma naar poppodium Doornroosje, waar Janne Schra, Lenny Kuhr, Blaudzun, Roy Santiago en Gardenfest hun muzikale versie vertolken van het gedicht Voor wie ik liefheb, wil ik heten.

Het festival vindt plaats van 24 t/m 26 november 2011, op uiteenlopende locaties in Nijmegen, zoals het Lindenbergtheater, de Radboud Universiteit, Extrapool en poppodium Doornroosje.